Holistic Pulsing

🌺 Etherische oliën 🌺

De etherische oliën waar ik mee werk zijn allen 100% natuurzuivere oliën van hoge kwaliteit, waarvan bekend is dat de winning geen schade heeft veroorzaakt aan mens, dier en natuur.
Ze hebben therapeutische eigenschappen die kunnen worden gebruikt om gezondheid en welzijn te bevorderen.

Het gehele assortiment bestaat uit:
🌺 Enkelvoudige oliën
🌺 Samengestelde oliën
🌺 Blends

De diverse oliën zijn ook verkrijgbaar in aura/roomsprays, rollers en er zijn diverse thema’s (kinderlijn, HSPlijn).

De toepassing van elke olie is anders en heeft een ander doel. Bij elke olie of blend kan ik je de toepassing uitleggen en evtueel individuele tips geven welke keuze het beste bij je past.

Hoe gebruik je een olie?

🌺 Diffuser: vaak is het gebruik van een diffuser in de woon/slaapkamer fijner dan een brandertje. Een diffuser zorgt naast het verspreiden van de aroma namelijk ook voor luchtbevochtiging en sfeerverlichting in de ruimte. Ook is het wisselen van een olie in een diffuser genakkelijker dan in een brandertje.

Een diffuser op de slaapkamer, vooral bij kinderen, is ook veiliger en vaak zijn er mooie nachtlampjes/muziekjes in verwerkt.
Een goede diffuser kan de hele nacht aanstaan, waardoor niet alleen het inslapen, maar ook het doorslapen kan verbeteren.

🌺 Aura/roomspray: spray met gesloten ogen om je heen en laat de nevel even over je neer dalen en voel wat de energie van de geurfrequentie met je doet.

🌺 Roll on: fijne plekken voor het gebruik van een roller zijn de polsen, de hals en achter in de nek. Voordeel van de roller is dat je hem gemakkelijk kunt meenemen.

Stuur me gerust een berichtje/appje bij vragen en/of voor het bestellen van oliën, (kinder)diffusers, of een mooi setje dat speciaal op jouw wensen is afgestemd.

Liefs, Monique💚

Terug naar de blogberichten.