Reiki voor kinderen

Niet alleen volwassenen, ook kinderen beleven een Reiki-behandeling als een heel fijne ervaring. Op natuurlijke wijze kan Reiki het kind helpen zich (weer) fijn te voelen.
Kinderen staan volledig open voor de universele energie van Reiki. Hun beperkte levenservaring maakt hen ‘puurder’ en ontvankelijker voor Reiki dan volwassen. Het is zo mooi om te zien hoe het kind lekkerder in zijn of haar vel gaat zitten en de behandeling met meer zelfverzekerdheid verlaat.

De voordelen van Reiki zijn net zo goed van toepassing bij een kind. De energie van Reiki herstelt de harmonie en versnelt het natuurlijk genezingsproces in het lichaam. De behandeling bestaat uit rustige handopleggingen. Door kinderen een Reiki-behandeling te geven wordt hun zelfbewustzijn vergroot.
De energie gaat weer stromen, waarmee de ontwikkeling en groei kan worden ondersteund.

Wanneer is Reiki een goed idee voor je kind?

Er hoeft geen diagnose gesteld te zijn voor een Reiki-behandeling. De energie volgt zijn eigen weg en kinderen krijgen precies wat ze nodig hebben. Naast de algemene voordelen van Reiki, kan een behandeling helpen bij de volgende problemen of klachten:

🤍 Gedragsproblemen
🤍 Vaak ziek (verkouden, ontstoken oren/keel)
🤍 Slaapproblemen of nachtmerries
🤍 Baby’s die huilen zonder aanwijsbare reden
🤍 Een onzekere of teruggetrokken houding van het kind
🤍 Hooggevoeligheid (HSP)

Het voelt voor veel kinderen fijn om een plekje te hebben waar ze even helemaal zichzelf kunnen zijn. Een rustige omgeving, waar ze zonder oordeel of verwachting, met of zonder praten, lekker kunnen ontspannen en opladen.

De behandeling duurt 30-45minuten, afhankelijk van wat het kind prettig vindt.

Kinderen tot 10 jaar: € 37,50,-
Kinderen vanaf 10 jaar: € 47,50,-