Kids

🐵 Kids 🐵

Ook voor kinderen is het een heel moeilijke en vreemde tijd en ook zij kunnen wat extra ondersteuning gebruiken.

Geurzakje Mini Kids:

In dit jutte zakje vind je de volgende spray flesjes van 10 ml op energetisch niveau uit de Kinderlijn, die kinderen helpen om lekker te slapen en zorgen voor zelfvertrouwen.

🐵 Monstertjes spray: tegen angsten in de nacht. De Neroli 10% en de Ylang Ylang zorgen ervoor dat de angst wordt getemperd. De Lavendel zorgt voor een weldadige nachtrust.

🐵 Slaap Schaapje: om rustig in slaap te vallen en lekker door te slapen.
Geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. De lavendel en lavendin staan bekend om hun ondersteuning bij het slapen gaan. Het lichaam kalmeert en ontkrampt door de Kamille en de Mandarijn zorgt voor een fijne sfeer in de slaapkamer.

🐵 Beschermbeer: geeft een veilig gevoel en is voor kindjes die het moeilijk vinden om uit hun veilige en bekende omgeving te zijn door de gronding die combinatie Moeder Aarde, Bergamot Reggio en Mandarijn geven.
Geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden.
Ook goed te gebruiken als er grote veranderingen zijn zoals een verhuizing of als ouders gaan scheiden.

🐵 Kippendroom:
Veel kinderen hebben last van nare dromen en nachtmerries. Deze geurfrequentie is speciaal bedoeld om het kindje rustig te laten slapen. Door dromen verwerken we de gebeurtenissen van de dag. Het is verstandig om je kind voor het slapen gaan tot rust te brengen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een voetmassage met olie te geven.
Geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar.

🐵 Leeuwenkracht: geeft zelfvertrouwen en IK-kracht.
Het geeft je kindje wat meer daadkracht omdat het op een vriendelijke manier op de grond wordt gezet. De energie komt beter in het lichaam te zitten, vooral in het onderlichaam, waar de eerste twee chakra’s zorgen voor actie, daadkracht en veiligheid.

Deze en andere kids-frequenties zijn natuurlijk ook los verkrijgbaar. Er zijn ook roomsprays en oliën beschikbaar.

Stuur me gerust een berichtje/appje voor meer informatie.

Veel liefs, Monique💚

Terug naar de blogberichten.