Acces Bars

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd.

Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven.

​Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen.
Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven.

Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Lichaamscellen worden ovaal als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak of ziekte.

Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen. Ook heeft een Access Bars Sessie invloed op het elektrisch functioneren van de hersenen.

Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta).

Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

​Deze behandeling is laagdrempelig en geschikt voor volwassenen en kinderen
Je ligt met je kleren aan op de behandeltafel en je hoeft alleen maar te zijn.

Deze behandeling duurt ongeveer 75 tot 90 minuten en kost €80,-.

Wil je graag meer behandelingen inplannen? Kies dan voor een abonnement waarbij je €220,- voor 3 behandelingen betaald. Deze keuze is ook na de eerste behandeling nog te maken.