Acces Bars

🖤 Acces bars 🖤

Hoe fijn zou het zijn als je even een momentje voor jezelf kon nemen. Helemaal niets moeten, alleen maar even zijn en ontvangen.

Herken je een van de volgende problemen?

▪️Je ervaart veel stress
▪️Je hebt te maken met depressie/somberheid
▪️Onrust in je lichaam
▪️Futloos, de energie is weg
▪️Een vol hoofd, niet goed kunnen nadenken
▪️Niet goed de focus kunnen houden
▪️Je hebt behoefte aan diepe ontspanning

Denk dan eens aan de Acces Bars behandeling.
De behandeling is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 3 jaar en duurt ongeveer 45 (kennismaking) of 70 minuten (volledige behandeling).

Wat gebeurt er?
Je gaat lekker op de massagetafel liggen, met je kleren aan en een dekentje op. Ik laat eerst je energie goed door je lichaam stromen en verbind mijn energie met die van jou. Vervolgens raak ik 32 punten op je hoofd zachtjes aan met mijn vingertoppen. Meer zul je er fysiek niet van merken. Echter onder mijn vingers gebeurt er in de tussentijd vanalles.

Er vindt een soort reset plaats, waarbij oude informatie wordt opgeruimd waardoor er ruimte vrijkomt. Ik voel waar in je lichaam de energie niet goed kan doorstromen en/of geblokkeerd wordt; deze ruimen we meteen op. Ook zorgt de behandeling ervoor dat je energieveld/aura iets meer van je af gaat, dat ervoor zorgt dat je meer ruimte ervaart.
Na de behandeling voel je je diep ontspannen en heb je gelijk het gevoel dat er meer (adem)ruimte is, je hoofd is als het ware leger. In de weken erna voel je waarschijnlijk nog beter wat er tijdens de behandeling is gebeurd.

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak, stuur me gerust een berichtje.

Liefs, Monique🤍

Terug naar de blogberichten.